Londyn
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Londyn
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Przepraszam, jestem opóźniona. Ma ktoś jakieś najnowsze informacje?
edit: dodaję, że chodzi o zamachy w metrze i autobusach. tvn24 cały czas zrzędzi to samo, strona bbc nie działa. edit2: no to pan Tony Blair sie wypowiedział. Przemówił ładnie, ale to wile nie wniosło. Ech.. co takiego mają te przerywniki TVN24 w sobie, że są takie przygnębiające? Ten post był edytowany przez Dajmond: 07.07.2005 13:09 -------------------- .
|
![]() ![]() ![]() |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Boże. Zalogowałam się jako moja siostra, która gada, że ona ,,dojrzała" i już ją nie bawią takie zabawy w forum ==". Dobrze, ze tego nei zobaczyła.
Więc jak już mówiłam jest dużo ludzi na świecie, któzy są szczęsliwi. Ich nie obchodzi, ze jakiś kraj ma rozpieprzoną gospodarkę czy takie tam. Ja się do nich, niestety, nioe zaliczam. -------------------- .
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 11:41 |