[muzyka] Kult, i wszystkie odłamy
Kazika
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Kult, i wszystkie odłamy
Kazika
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
według mnie jest to zespół, który jak
najbardziej zasługuje na poświęcenie mu oddzielnego wątku.
kult to obok comy [nawet nie 'za comą' i nie niżej, ale na tym samym poziomie], mój ulubiony zespół. nie tylko polski, w ogóle. uważam, że jeden z najlepszych, jaki kiedykolwiek istniał w polskiej muzyce. Kazika uważam za jednego z najlepszych muzyków, tekściarzy i artystów w Polsce. wie o czym pisze, wie, jak to przekazać. i chwała mu za to! mój pokłon w jego stronę. naprawdę mądry facet. [ i ma fajne farfocle na łbie ![]() ktoś kiedyś powiedział o Staszewskim: On jak Bóg, Jego Biografia jak Biblia, Jego teksty jak Psalmy. więc moje pytanie: czy ktoś tu też KULTywuje Kult Kultu i Kult Kazika? : ] -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
Kult, Festiwal Rockowy Węgorzewo 2005
- byłam tam :'] i było genialnie... naprawdę ![]() był to mój pierwszy Kult w ogóle... ale przysięgłam sobie, że NA PEWNO nie ostatni... muszę ich zobaczyć i posłuchać na takim typowym koncercie... nieźle się trzymają...(: prawdę mówiąc na Kulcie podobało mi się o niebo bardziej niż na koncercie Comy, na którym byłam dwa dni później... mówi samo za siebie, bo na Comie zawsze jest totalny odlot... po prostu KULt :] nie wazne było to, że był cholerny ucisk, że ludzie gniotli do barierek i miażdżyli żebra i tak dalej ;'P było super... mimo pewnych problemów technicznych na początku ![]() ![]() najlepiej imo wyszła Arahja, Hej, czy nie wiecie i Polska. ten drugi... po prostu kosmos... taki klimat się wtedy wytworzył... nie da się tego opisać... na Arahji ludzie niemal zagłuszali samego Kazika (: tego utworu właśnie chyba wszyscy najbardziej się domagali... jak zaczęli grać... wszystkich ogarnął histeryczny entuzjazm i szaleństwo ![]() nie było Lewe lewe loff ![]() ![]() wybaczam im zmasakrowanie Wolności ![]() ![]() w ogóle ludzie tak niesamowicie reagowali na Kult... i to w większości ludzie młodzi... nie wiem, czy jest drugi taki zespół w Polsce, który będac na scenie muzycznej już tyle lat, cieszy się takim szacunkiem i uznaniem młodych ludzi... Kazik podczas koncertu zaapelował do ochroniarzy, żeby byli mniej bezwzględni i brutalni i wykazali trochę więcej delikatności... za co dostał gro oklasków =) w ogóle było genialnie... cudownie... "ale żadne słowa tego nie opiszą, co poczuć może człowiek na koncercie Kultu" :] jestem bogatsza o 3 świetne, zamszowe naszywki Kultu ![]() niestety szybko się zmyli po występie :'D ale podobno na normalnych koncertach Kultu może sobie z Kazem... tylko się zastanawiam, jak ja miałabym się do niego zwracać ;] per Ty? ![]() ![]() oprócz tego... poznałam wielu fajnych ludzi... ( w tym rozmawiamał z sobowtórem Kazika, tzn. wokalistą zespołu Kuśka Brothers :] cholernie podobny do Staszewskiego ![]() było też bydło... ale chyba na każdym koncercie zdarzją się tacy... napiszę jeszcze raz, KONCERT WSPANIAŁY KULT UBER ALLES do następnego razu! (oby jak najszybciej) Ten post był edytowany przez Kira: 14.07.2005 08:22 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 13:59 |