śmierciżercy..., kto naprawdę
odszedl a kto przyjdzie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
śmierciżercy..., kto naprawdę
odszedl a kto przyjdzie
krevetka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 68 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: wolne miasto, Gdańsk, gdzie korona w herbie jest ![]() |
wiemy że od śmierciożercow odszedł Snape i
Karkarow (?). ale nie wiemy kto odejdzie w 6 tomie. ani kto dołączy.ja nie
mam pojęcia kto dojdzie od voldemorta. ale trzeba sie zastanowic kto do
niego dojdzie
![]() ![]() -------------------- Gdy przyjdą lepsze czasy Gdańska Lechia powróci w szeregi ekstraklasy...
|
![]() ![]() ![]() |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Hermioncia13 @ 29.12.2004 18:12) Według mnie w Vi tomie do śmierciożerców wróci Snape a odejdzie Manciar. Snape od początku powieści o Harry'm wydał mi się podejrzany. A Manciar ......... w końcu pracuje w Ministerstwie to powinien odejść od Volda i tyle. Cóż. A taki np. Lucjusz Malfoy? I pracuje w Ministerstwie i służy Czarnemu Panu. I jakoś nie zanosi się na jego odejście od Voldemorta. Poza tym wątpię, by Severus znów służył wiernie Voldemortowi. Po prostu nie widzę go w roli zdrajcy Dumbledore’a, który, bądź co bądź, uchronił go od Azkabanu ręcząc za niego. A kto to Manciar tak w ogóle? Czytałyśmy różne książki chyba. Wybaczcie, ale nienawidzę, jak ktoś przekręca nazwy własne. Brr... Wątpię, by którykolwiek ze Śmierciożerców przeszedł na Jasną Stronę. Są zbyt przestraszeni, by zdradzić Czarnego Pana. Taki Karkarow na przykład. „Zdradził zbyt wielu Śmierciożerców, by spodziewać się miłego powitania”. W sumie ciekawe, co się z nim stało. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:13 |