Przy Okazji
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Przy Okazji
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
kto z Was, klaso narzekająca, jest szczęśliwy?
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Żeby być szczęśliwym trzeba mieć jasny kontrast, bez złych przeżyć po prostu niepotrafilibyśmy cieszyćsie pieknymi chwilami. Miałem do tej pory zbyt beztroskie życie, by znaleźć sie w prawdziwym dołku. Włąsciwie moja ocena rzeczywistości wypływa raczej z bieżącegho rachunku ostatnich sukcesów i porażek. Przez ostatni rok zmieniełm się z mruka w dość gościa raczej otwartego i optymsitę...nastaiwnieo to jedno a rzeczywistość drugie. Matura nie dała mi wyników na jakie liczyłem, praktycnzie stracę rok, oprócz tego zmarnowałem czas lcieum, nie nawiązałem trwałcyh przyjaźni, bo zbyt późno się otworzyłem a i tak musże wyjeżdzać z mojej mieściny, straciłem miłość która zaangażowała m,nie na tak długo. Pozostaje uczucie pustki i zmrnowanej szansy. Zaczne od nwoa, trudno. Brakuje mi jednak prawdziwego CELU. Cos co by nadało sens wszelkim działnioniom.
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:22 |