Londyn
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Londyn
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Przepraszam, jestem opóźniona. Ma ktoś jakieś najnowsze informacje?
edit: dodaję, że chodzi o zamachy w metrze i autobusach. tvn24 cały czas zrzędzi to samo, strona bbc nie działa. edit2: no to pan Tony Blair sie wypowiedział. Przemówił ładnie, ale to wile nie wniosło. Ech.. co takiego mają te przerywniki TVN24 w sobie, że są takie przygnębiające? Ten post był edytowany przez Dajmond: 07.07.2005 13:09 -------------------- .
|
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie wiem. Boję się najbardziej tego, że w imię bezpieczeństwa stracimy wolność. Przyzwyczaimy się do przeszukiwania i policjantów na każdym rogu. Do mikrochipów, podsłuchów, kontroli, ewidencji......Ba! Będziemy tego chcieli. I sami zamordujemy cywilizację którą chce zamordować Al Quaida. Niestety Hagrid, szacunek dla Arabów nie ma nic do rzeczy bo fundamentaliści chcą zniszczyć cywilizację zachodu. usilne przypisywanie im europjeskich schematów myślenia jest komiczne. Zrozumienie odbiorą jako wyraz słabości. Podobnie jak próbę mediacji. Oni nie chcą sobie z nami ułożyć współegzystencji, zrozumcie!!!! Oni chcą nas na kolanach. NAS!!! Nie tylko Georga Busha i Tony'ego Blaira i Aleksandra Kwaśniewskiego a nas to nie dotyczy bo my nic do nich nie mamy, jesteśmy zwykłymi ludźmi i wogóle. Nie!!! To jest też wojna z nami. Przede wszystkim z nami.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 13:05 |