Londyn
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Londyn
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Przepraszam, jestem opóźniona. Ma ktoś jakieś najnowsze informacje?
edit: dodaję, że chodzi o zamachy w metrze i autobusach. tvn24 cały czas zrzędzi to samo, strona bbc nie działa. edit2: no to pan Tony Blair sie wypowiedział. Przemówił ładnie, ale to wile nie wniosło. Ech.. co takiego mają te przerywniki TVN24 w sobie, że są takie przygnębiające? Ten post był edytowany przez Dajmond: 07.07.2005 13:09 -------------------- .
|
![]() ![]() ![]() |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nam wogóle nic nie da umieszczanie kamer na każdym rogu, im bardziej upodlony naród, tym bardziej skłonny do terroryzmu, a przeprwadzenie ataków jest bardzo proste. A powód jest zawsze. Palestyńczycy sa spokojniejsi i bardziej rozwinieci niż większość Arabów, ich sytuacja wyniak tylko i wyłącznie z absurdalnego zabrani im ziemi i dmawianai praw narodowi. Są zapóźnieni cywlizacyjnie i brzydzą sieprymitywna kulturą zachodu. Dosc juz robienia z więźniów piramid, i spuszczani koranu w kiblu. Wogóle Ameryaknei powinni sie wycofać z Iraku, juz w styczniu odrazu po zajeciu kraju. Tam nie było zadnych terrorystów. Najbardziej mnie drazni ta cała bujda wokół terroryzmu. W Iraku nikt nikt nie pomagał terrorysta, ot rżadził dyktator w stylu Miloszevicia, trzeba było go przegonic i dać normalnym ludziom ich własne państwo. A terazjuz jest za późno. A już zaciemnianie obrazu Czeczeńców, i niedostrzeganie że największe ludobójstwo w ostatnich latach to nie żadna Srebrenica, tylko Czeczenia jest straszne. Te zamachy czeczeńskie to jest odwet w stylu, za 1 zabitego Rosjaninia, ginie 100 czeczeńców.
Ja sienie boje zamchów, oqwszem moznazginać, ale istnieje tak na oko 10 000 tysiecy innych bardziej prawdopodobnych przyczyn mojej śmierci. A Arabowie cierpia znacznie bardziiej od naszej cywilizacji, szkoda mi tego że patrzymy tak schematycnzie na nich, mamy dla nich mniej zrozumeinai nizdla z cąłym szacunkiem. dzikich Murzynów, ze srodka dżungli, to przykre. Mimo wszystko ciekawi mnei czemu tak mało jest gestów pojednania z Arabami, wszyscy sie już "godzili" w mniej czy bardziej symboliczny sposób tylko nie Amerykanie z Arabami, jak tylko przyjedzie jakis preydent Iraku czy Afganuistanu di USA, to zawsze są tylko brednie o terroryźmie. Ohyda Cał ta sprawa dotyczy tak mizernej grupki ludzi, że nei za bardzo wiem kto jest niby tym moim wrogiem? Znacznie większe spustoszenie widże w wojnie podjazdowej w świecie za obiktywem...te wszystkie napaści na meczety w UK, do czego to doprowadzi... -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 13:11 |