Jak Przeczytasz Vi Tom?, W
internecie? Po angielsku? Tlumaczenie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Jak Przeczytasz Vi Tom?, W
internecie? Po angielsku? Tlumaczenie?
Forhir |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 13.04.2005 Skąd: Kielce ![]() |
Premiera HPiPF zbliza sie nie uchronnie. Kazdy moze wybrac inna mozliwosc czytania nowego tomu. Sadze ze jak przy Zakonie grupa amatorskich tlumaczy opublikuje swoje tlumaczenia(Spike). Ja niestety nie potrafie angielskiego na tyle dobrze aby przeczytac w orginale(staroangielski jeszcze trudniejszy
![]() -------------------- H/Her shipper!
|
![]() ![]() ![]() |
Tom |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 56 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Reiha @ 12.07.2005 13:19) jego strona (www.hp5.nazywo.pl) na której jeszcze tydzień temu można było przeczytać tom 5 i zapowiedz tłumaczenia 6 została zamknięta (jeżeli chcecie wiedzieć więcej to polecam stronę www.prorok.pl i ich artykuł o nielegalnych tłumaczeniach) to nie pozostaje mi nic innego jak czytanie w oryginale. Zamykaja? Cholera. "...likwidowane na drodze prawnej..." MEDIA RODZINA TO KRETYNI - i tak sobie zaraz w podpis dam. Brak mi slow. I jeszcze prorok sie pod to podpisuje? Tragedia. Kto tam jest w redakcji...? Hm... :> EDIT: da sie jakos skontaktowac ze Spike'm? Kiedys slalem do niego maila pod adres ze strony ale nie odpisywal. Ten post był edytowany przez Tom: 13.07.2005 05:05 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:55 |