[muzyka] Opeth
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Opeth
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Zakladam temat z racji tego, ze chlopcy zagraja u nas bodajze 31.08 wraz z Lacuna Coil i <o zgrozo> Kornem. Ktos sie wybiera? Albo moze inaczej, pytanie bardziej.. realistyczne ;] Co sadzicie o tak wybuchowym polaczeniu Korna z Opeth?
Sieg, Heil, Hochmut Opeth! ;p -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Tinejdż Metal. A ty Owiec co jestes, stara zelazna rynna? XD Hmmm... tporownam tych tinejdz metali o ktorych mi chodzilo z soba hmm... nie ubieram sie calyc zas na czarno, nie farbuje sobie wlosow (na czarno), nie nosze gotyckich ciuchow i glanow w lato, nie mam kostki obszytej jakimis gotyckimi bandanami... jestem rynna ![]() Wiesz tam google klamia liczy sie opinia kogos kto tego slucha/sluchal. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:57 |