Londyn
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Londyn
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Przepraszam, jestem opóźniona. Ma ktoś jakieś najnowsze informacje?
edit: dodaję, że chodzi o zamachy w metrze i autobusach. tvn24 cały czas zrzędzi to samo, strona bbc nie działa. edit2: no to pan Tony Blair sie wypowiedział. Przemówił ładnie, ale to wile nie wniosło. Ech.. co takiego mają te przerywniki TVN24 w sobie, że są takie przygnębiające? Ten post był edytowany przez Dajmond: 07.07.2005 13:09 -------------------- .
|
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
1. Prawo narodów do samostanowienia to pewna fikcja i napewno nie usprawiedliwia terroryzmu.
2. Terroryzm nie wynika z biedy, braku perspektyw itd. itp. Terroryści islamscy pochodzą zazwyczaj z bogatych i dobrze sytuowanych rodzin. Terroryzm islamski ma TYLKO I WYŁĄCZNIE charakter ideologiczny. 3. Co do Czeczenii zgoda - ale nic nie usprawiedliwa zabijania cywilów. Kto tak robi jest terrorystą niezależnie od motywacji, które mogą być najsłuszniejsze. Terroryzm rosyjski nie jest usprawiedliwieniem. Nic nie jest usprawiedliwieniem. 4. Przed powstaniem państwa Izrael na jego dzisiejszych ziemiach mieszkała garstka Palestyńczyków. Większość przyjechała na będące dzisiaj przyczyną sporu tereny już po jego powstaniu licząc na pracę, i podniesienie warunków życia. Bardzo szybko jednak stwierdzili, że tam jest jakaś "Palestyna", która im się należy. A ich jedynym celem nie jest żadna koegzystencja, lecz zepchnięcie znienawidzonych Żydów do morza. 5. Problem nieasymilujących się muzułmanów będzie w Europie narastał. Nie wiem jak go rozwiązać. Chyba nikt nie wie. 6. Przyczyną większości nieszczęść w "pozazachodnim" świecie (uwaga, będzie mocno niepoprawnie) była histeryczna dekolonizacja. A jedynym ratunkiem przed nadciągającą katastrofą może być rekolonizacja. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 12:41 |