śmierciżercy..., kto naprawdę
odszedl a kto przyjdzie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
śmierciżercy..., kto naprawdę
odszedl a kto przyjdzie
krevetka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 68 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: wolne miasto, Gdańsk, gdzie korona w herbie jest ![]() |
wiemy że od śmierciożercow odszedł Snape i
Karkarow (?). ale nie wiemy kto odejdzie w 6 tomie. ani kto dołączy.ja nie
mam pojęcia kto dojdzie od voldemorta. ale trzeba sie zastanowic kto do
niego dojdzie
![]() ![]() -------------------- Gdy przyjdą lepsze czasy Gdańska Lechia powróci w szeregi ekstraklasy...
|
![]() ![]() ![]() |
Moonchild |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 120 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: z daleka ![]() |
QUOTE Peter ma dług wdzięczności wobec Harry'ego, raczej się nie odłączy, ale może uratuje mu życie w momencie krytycznym, lecz dalej będzie ded-iterem. Jakoś nie wydaje mi się żeby Peter zdobył się na coś takiego. Nie pasuje mi na bohatera. Skoro teraz boi się przecistawić Voldemortowi, to niby dlaczego później miałby zrobic coś przeciwko niemu. Co do innych śmierciożerców to wydaje mi się, że Malfoy (Lucjusz) zostanie przy Voldim do końca a co do Draco... To sama nie wiem. Ten post był edytowany przez Moonchild: 14.07.2005 14:51 -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:18 |