Hicior Wakacyjny 2005.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Hicior Wakacyjny 2005.
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
co gra u was na plazach, w miescie, w kazdym domu, sklepie, kawiarni/pubie/barze, dyskotekach/klubach?
lato w pełni, a ja chyba wciaz nie moge wytypowac jakiejs piosenki ktora zaslugiwalaby na miano 'wakacyjnego hiciora ' ;P. macie jakichs swoich faworytow? aha utwory w ktorych nie trzeba doszukiwac sie filozoficznych sensow i wieloznacznosci sa oczywiscie mile widziane ;] jak siegam pamiecia... <flashback> to np. w 98' czyms takim bylo chumbawamba z 'i get knocked down' [nie wiem czy dobrze napisalem]. jakiegos innego lata mad hosue z 'isley la bonita' ;P ...no w kazdym razie chodzi mi o piosenki sezonowe, chociaz jesli macie jakies swoje 'wyjatkowe' utwory ktore kojarza sie wam z latem i hm niezpomnianymi chwilami to dawac! ^^ -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
![]() ![]() ![]() |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
w Zeszlym roku to w czerwcu królowało ''Jak Zapomnieć'' (Jeden Osiem L)w lipcu,sierpniu ''Dragostea Din Tei' (O-Zon)' i coś tam jeszcze bodajze ''Dla mnie masz Stajla'' (Trzeci wymiot).I moze Here I go Again Manadryny.
To byl 2004r. Później to nie pamietam w 2003r... Hmm..''Żałuję'' Eweliny Flinty,ale nie pamietam,czy to byl 2003r czy 2002r. Zresztą...co za roznica ;p W zeslzym roku czesto bylo slychac tez ''Sutre'' Sistars. A teraz to nie wiem...typowane jest kilka piosenek.M.in ''Pytam kiedy'' Jeden Osiem L,''Miałeś Być'' Brodki itd. Mi tam to zwisa,słucham tego,czego chce,wątpie,zeby mi hity tego lata sie specjalnie spodobały. Ech,w zeszlym roku znakomicie pamietałam hity 3 ostatnich lat.Skleroza ;p Ale pamietam,że jakies 3,4 lata temu to jeszcze TaTu królowało swego czasu :P Alexa...Walenia&Morświna?LoL :D -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:59 |