Hicior Wakacyjny 2005.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Hicior Wakacyjny 2005.
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
co gra u was na plazach, w miescie, w kazdym domu, sklepie, kawiarni/pubie/barze, dyskotekach/klubach?
lato w pełni, a ja chyba wciaz nie moge wytypowac jakiejs piosenki ktora zaslugiwalaby na miano 'wakacyjnego hiciora ' ;P. macie jakichs swoich faworytow? aha utwory w ktorych nie trzeba doszukiwac sie filozoficznych sensow i wieloznacznosci sa oczywiscie mile widziane ;] jak siegam pamiecia... <flashback> to np. w 98' czyms takim bylo chumbawamba z 'i get knocked down' [nie wiem czy dobrze napisalem]. jakiegos innego lata mad hosue z 'isley la bonita' ;P ...no w kazdym razie chodzi mi o piosenki sezonowe, chociaz jesli macie jakies swoje 'wyjatkowe' utwory ktore kojarza sie wam z latem i hm niezpomnianymi chwilami to dawac! ^^ -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
![]() ![]() ![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE 'kobiety, wino i śpię'. to o metroseksualnych? ;] -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Child of Bodom @ 15.07.2005 00:19) no niezupelnie:} wlasciwie to mozna by powiedziec, ze poprzedni rok uplynal nam jeszcze pod znakiem sidneya polaka 'otwieram wino'. zreszta na diskotekach pewnie bedzie odgrzewanie kielbasy zeszlorocznej (niedlugo jade do mielna, i trudno bedzie nie slyszec co sie teraz na disko gra, wiec sie sam przekonam). brakuje mi lat 90tych kiedy kazdy utwor puszczany na niemieckich vivach mogl kandydowac do miana 'hit of the year' :} -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:12 |