Co Się Zdarzy W Hbp..., spoiler na maksa. nie radzę wchodzić!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Się Zdarzy W Hbp..., spoiler na maksa. nie radzę wchodzić!
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
jak spoilerowac to na maksa. mam pierwsze informacje dotyczące fabuły HBP... na razie co się stanie w 2 pierwszych rozdziałach. jest to fragment rozmowy gg, wiec bądźcie wyrozumiali...
Cały pierwszy rozdział był o spotkaniach premiera bbrytyjskiego z knotem, który go poinformował o wszystkim. m.in.o ucieczce syriusza i mistrzostwach quidditcha. potem pojawił się nowy minister magii. amelia bones nie żyje i emmelinda vance też. w drugim rozdziale, spinners end to nazwa ulicy przy której mieszka snape i to razem z glizdogonem (!). narcyza i bellatrix go odwiedziły, bo jakąś sprawę mają, chyba chodziło o dracona. ta nowa postać MCLaggen (czy jak mu tam...) to nowy uczeń z gryffindoru. niedługo może coś więcej mi się uda wygrzebać -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
snape'rka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 16.07.2003 Skąd: NT-kto zgadnie ten jest dobry ;) ![]() |
Fiuuuu...
Kubik coś mi tu nie gra. http://m.freeware.info.pl/need-a-hero.html Snape zabija Dumble'a jak twierdzi link przez ciebie podany i jednocześnie jest HBP? A Sama Rowlling stwierdziła, że HBP to postać pozytywna. Węszę grubszy przekręt.... A tak poza tym witam was po swojej (dość długiej nieobecności) ![]() Ten post był edytowany przez vampirka: 07.10.2016 14:18 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:57 |