Co Się Zdarzy W Hbp..., spoiler na maksa. nie radzę wchodzić!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Się Zdarzy W Hbp..., spoiler na maksa. nie radzę wchodzić!
anagda |
16.07.2005 01:15
|
Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta |
jak spoilerowac to na maksa. mam pierwsze informacje dotyczące fabuły HBP... na razie co się stanie w 2 pierwszych rozdziałach. jest to fragment rozmowy gg, wiec bądźcie wyrozumiali...
Cały pierwszy rozdział był o spotkaniach premiera bbrytyjskiego z knotem, który go poinformował o wszystkim. m.in.o ucieczce syriusza i mistrzostwach quidditcha. potem pojawił się nowy minister magii. amelia bones nie żyje i emmelinda vance też. w drugim rozdziale, spinners end to nazwa ulicy przy której mieszka snape i to razem z glizdogonem (!). narcyza i bellatrix go odwiedziły, bo jakąś sprawę mają, chyba chodziło o dracona. ta nowa postać MCLaggen (czy jak mu tam...) to nowy uczeń z gryffindoru. niedługo może coś więcej mi się uda wygrzebać -------------------- |
Golden Phoenix |
16.07.2005 12:42
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta |
Streszczenie 14 rozdziałów (a bedzie ich więcej) znajduje się już na stronie http://en.wikipedia.org/wiki/Harry_Potter_...lf-Blood_Prince
Nie wiem jak wy, ale ja się nie mogę oprzeć, choć wiem, że będę tego potem żałować W sumie, to i tak, nawet jeśli poznam treść, to czytanie polskiego HP bedzie mi sprawialo przyjemność, wiec ja idę czytac -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 21:41 |