Co Się Zdarzy W Hbp..., spoiler na maksa. nie radzę wchodzić!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Się Zdarzy W Hbp..., spoiler na maksa. nie radzę wchodzić!
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
jak spoilerowac to na maksa. mam pierwsze informacje dotyczące fabuły HBP... na razie co się stanie w 2 pierwszych rozdziałach. jest to fragment rozmowy gg, wiec bądźcie wyrozumiali...
Cały pierwszy rozdział był o spotkaniach premiera bbrytyjskiego z knotem, który go poinformował o wszystkim. m.in.o ucieczce syriusza i mistrzostwach quidditcha. potem pojawił się nowy minister magii. amelia bones nie żyje i emmelinda vance też. w drugim rozdziale, spinners end to nazwa ulicy przy której mieszka snape i to razem z glizdogonem (!). narcyza i bellatrix go odwiedziły, bo jakąś sprawę mają, chyba chodziło o dracona. ta nowa postać MCLaggen (czy jak mu tam...) to nowy uczeń z gryffindoru. niedługo może coś więcej mi się uda wygrzebać -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
snape'rka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 16.07.2003 Skąd: NT-kto zgadnie ten jest dobry ;) ![]() |
Omen czy nie powinno być czasem:"killed" a nie "kills"?
A ja wam zarzucę linkiem: skan Jest to najprawdopodobniej skan z wersji dziecięcej HP6, nie chcecie nie wchodzicie, półtorej strony, ale zawsze coś. Nikt nie odpowiedział na moje pytanie: W którymś z wywiadów (to chyba nawet Kubik dawał ten cytat) Jo powiedziała, że HBP to postać pozytywna, więc jeśli jest nim Snape to czemu zabił? Przecież to się kupy nie trzyma ![]() Ten post był edytowany przez snape'rka: 16.07.2005 13:40 -------------------- Proszę się nie bać i nie regulować odbiorników. To tylko ja.
Life is a waterfall we're one in the river and one again after the fall swimming through the void we hear the word we lose ourselves but we find it all.... cause we are the ones that want to play always want to go but you never want to stay and we are the ones that want to choose always want to play but you never want to lose aerials, in the sky when you lose small mind you free your life |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:01 |