Harry Potter A Benedykt Xvi, ;P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harry Potter A Benedykt Xvi, ;P
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
http://wiadomosci.onet.pl/1130230,69,item.html
esz. kurna co to za bezprawna edycja moich postow kubik? prosze mi sie tutaj nie wpierniczac w moj rewir. wynocha! czytaliscie juz? Ten post był edytowany przez Nes: 15.07.2005 19:29 -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
![]() ![]() ![]() |
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Czy wy nie przesadzacie troszkę ??? Zachowujecie sie niepowaznie. Wiadomo przeciez bylo ze Kosciol nie bedzie namawiac ludzi do czytania pottera. I po co odrazu afera ? Predzej,czy pozniej musialo wyjsc co Ratzinger mysli o potterze(zresztą jego opinia byla do przewidzenia). To nie znaczy ze teraz przed kociolami bedziemy palic ksiazki o potterze - nie,ja slowa Ratzingera rozumiem taki sposob,ze mlodsze dzieci( chodzi mi o I klase podstawowki itp.)kiedy ktos im przeczyta pottera i nie porozmawia na temat jak zlo jest przedstawione w tej ksiazce moze naprawde zle zrozumiec intencje autorki, myslic zlo z dobre itd.
Nie mam nic do kard.Ratzingera,a teraz Benedykta XVI. Zawsze go lubilam i lubie go nadal. Jego zdjecie(razem ze zdjeciem Jana Pawla II) wisi nad moim biurkiem i nie zmienie mojego stanowiska w tej sprawie - Potter zawsze bedzie ksiazką-czytadlem do postawienia na pólce,a papiez - głową Kosciola, w który wierze i bede wierzyc nadal. Czy ktos sie zgadza z moją opinią ?? A moze jestem tu sama...? -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:49 |