Co Się Zdarzy W Hbp..., spoiler na maksa. nie radzę wchodzić!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Się Zdarzy W Hbp..., spoiler na maksa. nie radzę wchodzić!
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
jak spoilerowac to na maksa. mam pierwsze informacje dotyczące fabuły HBP... na razie co się stanie w 2 pierwszych rozdziałach. jest to fragment rozmowy gg, wiec bądźcie wyrozumiali...
Cały pierwszy rozdział był o spotkaniach premiera bbrytyjskiego z knotem, który go poinformował o wszystkim. m.in.o ucieczce syriusza i mistrzostwach quidditcha. potem pojawił się nowy minister magii. amelia bones nie żyje i emmelinda vance też. w drugim rozdziale, spinners end to nazwa ulicy przy której mieszka snape i to razem z glizdogonem (!). narcyza i bellatrix go odwiedziły, bo jakąś sprawę mają, chyba chodziło o dracona. ta nowa postać MCLaggen (czy jak mu tam...) to nowy uczeń z gryffindoru. niedługo może coś więcej mi się uda wygrzebać -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Huncwotka:
Przykro mi ale nie. Spodziwałem się śmierci. Spodziewałem się nawet ze zginie Dumble ale do jasnej tak sztucznie napisanej książki jeszcze Jo nam nie zaserwowała. Zupełnie tak jakby ktoś inny za nia ja pisał. Przykład: Harry rozpacza w V po Syriuszu tak? W HBP sa dwa zdania o nim. Wszystko. pocieszam się tylko tym, ze to w zasadzie jest część VIIa a nie VI. -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:15 |