Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
Voldia |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: Szczecin ![]() |
O północy skończyłam czytać książkę i nie wiem, co o niej sądzić. Ogólnie jast fajna, ale... Dlaczego to akurat Sevcio musi zabić Dumbledora? A może jaednak Dumbledore nie zginął? Macie jakieś teorie na ten temat?
-------------------- I need to lose
To make it right I'll confront the stars tonight |
![]() ![]() ![]() |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
Wg mnie cały ten tom jest równo pokręcony,sadząc po spoilerach.
Co do Seva i Albusa: Myślę,że nie ma czegoś takiego jak były śmierciożerca. Sev mógł przekonać Dumbla,że to,tamto.Ten go przyjął.Sev był szpiegiem,mającym przez kilka lat udawać całkowite oddanie Dumbledorowi.Po za tym..przecież Voldemort by zabił Severusa,jakby ten odszedł cz olał go. Dumbledore,jak wiemy,jest nieco szalony,ale inteligentny i dość szlachetny.Oddał życie,by uratowac Severusowi tyłek. Jednym słowem Severus mógłby być szpiegiem Voldemorta który gdy robił co miał zrobić zabił Dumbledora,bo on jedyny mógł pokonać Voldemorta.A wtedy...Pottera nie uchroni nic,jeśli nie on sam siebie i ew.psor z OPCM.Ale wszyscy wiemy jak to sie dzieje z tymi psorami ;] -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 23:41 |