Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
Voldia |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: Szczecin ![]() |
O północy skończyłam czytać książkę i nie wiem, co o niej sądzić. Ogólnie jast fajna, ale... Dlaczego to akurat Sevcio musi zabić Dumbledora? A może jaednak Dumbledore nie zginął? Macie jakieś teorie na ten temat?
-------------------- I need to lose
To make it right I'll confront the stars tonight |
![]() ![]() ![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wątpię aby Albus zostawił szkołę i Pottera bez instrukcji co i jak.
Na pewno w pensieve zostawił McGonnagal swoją wolę co do dalszych losów Hogwartu. Potter też [przez portret] się dowie się co ma dalej robić. Rowling [argh zamknałem i teraz musze wrócić]. QUOTE(http://news.bbc.co.uk/cbbcnews/hi/newsid_4690000/newsid_4690800/4690885.stm) Samatha Scattergood for Waterstones - Which is your favourite member of the Order of the Phoenix? JK Rowling: I keep killing all my favourite members of the Order of the Phoenix, but there is one member of the Order of the Phoenix that you have not yet met properly and you will well, you know that they are a member, but you haven't really met them properly yet and you will meet them in seven, so I am looking forward to that. Powiedziała, że sjest członek zakonu którego jeszcze dobrze nie poznaliśmy. Co potwierdza teorię o tym, że Snape wykonał polecenie Dumbla. Bo niby komu miałby raportować. Się nie zdziwię jak w 1 rozdziale VII tomu znów zobaczymy Snapka jak raportuje Zakonowi. ![]() Ten post był edytowany przez kubik: 18.07.2005 17:00 -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:53 |