Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
Voldia |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: Szczecin ![]() |
O północy skończyłam czytać książkę i nie wiem, co o niej sądzić. Ogólnie jast fajna, ale... Dlaczego to akurat Sevcio musi zabić Dumbledora? A może jaednak Dumbledore nie zginął? Macie jakieś teorie na ten temat?
-------------------- I need to lose
To make it right I'll confront the stars tonight |
![]() ![]() ![]() |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jedno jest zastanawiające bo wielu z was jest za teorią że Dumbledore specjalnie dał się zabić aby Snape potem pomógł Harry'emu w zniszczeniu Voldemorta, ale dlaczego Voldemort nadal ufa Snepowi? Bo co udawał że szpieguje Dumbledora ale przecież Voldzio nie jest głupi i chyba szybko by się zorientował że dostaje fałszywe informacje!I gdzieś przeczytałem że Snapeowi ufa najbardziej (a może Dumbledore specjalnie kazał Snapeowi podać jakąś prawdziwą informacje barrdzo cenną dla Voldemorta?) to wszystko jest bardzo dziwne
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 23:06 |