Radio Zet Dziala, posluchajcie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Radio Zet Dziala, posluchajcie
dziula |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 16.07.2005 ![]() |
Radio zet postanowilo porozmawiac z pracownikami media rodzina a co wyszlo to posluchajcie sami rweolujca zaczyna sie rozszerzac:) Rozmowa Radia Zet
|
![]() ![]() ![]() |
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
Treść petycji uważam za tragiczną i pod czymś TAKIM się nie podpiszę.
"nie ma na celu poganiania tłumacza" brzmi jak "ale ma na celu poganianie procesu wydawniczego - POGANIANIE to złe słowo. "chcemy" - nie "chcemy" a "chcielibyśmy"!! my tu nie jesteśmy od rozkazow! "Większość z nas ulegnie i w listopadzie, grudniu sięgnie po pirackie tłumaczenia! Nie chcemy tego, jako prawdziwi potteromaniacy wolelibyśmy tłumaczenie p. Polkowskiego, ale ta sytuacja nas przerasta." - uh no straaaszne, bo się rozpłaczą... oh, tragedia.. To już na pewno bym wyrzuciła. Jak to wogóle brzmi!?!? "Nie chcę ale muszę"?? Bosz.. przecież nikt nam nie każe czytać pirackich tłumaczeń, do tych z MR NA PEWNO to NIE przemówi, już przecież pisali.. Ehh... Kto to qrde pisał?? Moim zdaniem beznadziejne... ![]() Ale OCZYWIŚCIE co ja tu mam do gadania.. Po prostu się nie podpisuję pod tak sformułowaną petycją. Zmienicie dajcie znać, nie - wasz problem. -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:16 |