[muzyka] Kult, i wszystkie odłamy Kazika
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Kult, i wszystkie odłamy Kazika
Kira |
07.04.2005 10:43
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta |
według mnie jest to zespół, który jak
najbardziej zasługuje na poświęcenie mu oddzielnego wątku.
kult to obok comy [nawet nie 'za comą' i nie niżej, ale na tym samym poziomie], mój ulubiony zespół. nie tylko polski, w ogóle. uważam, że jeden z najlepszych, jaki kiedykolwiek istniał w polskiej muzyce. Kazika uważam za jednego z najlepszych muzyków, tekściarzy i artystów w Polsce. wie o czym pisze, wie, jak to przekazać. i chwała mu za to! mój pokłon w jego stronę. naprawdę mądry facet. [ i ma fajne farfocle na łbie ] ktoś kiedyś powiedział o Staszewskim: On jak Bóg, Jego Biografia jak Biblia, Jego teksty jak Psalmy. więc moje pytanie: czy ktoś tu też KULTywuje Kult Kultu i Kult Kazika? : ] -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
GrimmY |
20.07.2005 00:16
|
Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna |
tez oglddalem telexpress, podobalo mi sie wytlumaczenie dlaczego napisal wlasna wersj e hymnu 'bo chcialem pokazac moj patriotyzm i milosc do ojczyzny' (jakos tak) powiedziane ugrzecznionym kazikowym glosem, spadlem/upadlem, wielbie tego faceta.
co do wyborczej - kliknij mnie. QUOTE a co do tego koncertu..nie zaciekawiło Was to z jaką łatwościa publika dostawala sie na scene? ^^ (druga czesc - poniedziałek, 25 lipca, 23:26. fajne te godziny, nie ma co ;] ) wlasnie troche sie wkurzylem, ze tylko ok 40 minut trwal ten koncert. a co do publiki - zauwaz, ze nie bylo zadnej przestrzeni pomiedzy scena a widownia, tak musialo po prostu byc :> -------------------- |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:11 |