Harry Potter A Benedykt Xvi, ;P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harry Potter A Benedykt Xvi, ;P
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
http://wiadomosci.onet.pl/1130230,69,item.html
esz. kurna co to za bezprawna edycja moich postow kubik? prosze mi sie tutaj nie wpierniczac w moj rewir. wynocha! czytaliscie juz? Ten post był edytowany przez Nes: 15.07.2005 19:29 -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
![]() ![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 14.07.2005 23:34) QUOTE(kubik @ 14.07.2005 22:22) Tyle ze Pottera nie omawias zna lekcjach jezyka polskiego a biblje tak ![]() A i owszem, omawiasz ![]() ![]() QUOTE(kubik @ 15.07.2005 14:25) PapieŻ jako osoba publiczna i oficjalny reprezentant kosiciała nie powinien wyrażac swoich osobistych przekonań publicznie. Bo sam jest osoba publiczną i takie kwestie w jego ustach mogą choc nie musza urosnąc do rangi oficjalnego stanowiska Watykanu. Nie mówiąc juz o grupie oszołomów która na pewno się znajdzie [wide Onet.pl - komentarze nawiedzone] i będzie głosić jaki to HP straszny i szatansky. Wouldn't have put it better myself ![]() QUOTE(Shell @ 19.07.2005 11:29) O, wypraszam sobie ![]() ![]() PS Wiem, wiem, nie o to Ci chodziło ![]() merging posts ![]() ^ Thanks, and I'm sorry ![]() ![]() You can do this in two ways: Firstly, you click button 'cytuj' it become orange. You click it in every post you would like to quote. Then you simply click 'odpowiedz' and that's it Secondly You can copy and paste quotes in your post while writing it. Just don't forget to add quote tags in the beggining and end of the text that you're quoting. It should look like this: CODE [quote]some text[/quote] That's it. Happy posting ![]() ^ Yay, thanks! ![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 22.07.2005 03:08 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:28 |