Snape, Zdrajca czy przyjaciel?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Snape, Zdrajca czy przyjaciel?
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy Snape zabił Dumbledora bo była to część planu zniszczenia Voldemorta,czy rzeczywiście jest agentem Czarnego Pana? Być może Snape wkradnie się w łaski Voldzia i pomoże Harry'emu go zabić? Co o tym myślicie?
![]() te kropki mnie #@$! :} Nie ma sprawy ;] Ten post był edytowany przez Lupek: 16.02.2006 23:51 |
![]() ![]() ![]() |
Szachrajka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 108 Dołączył: 25.06.2005 Skąd: Neverland ![]() |
QUOTE ... tylko odniosłam wrażenie ze czytam jakiś średni FF a nie super extra książkę Rowlingowej.... Miejsami też odnosiłam takie wrażenie(choć książka ogólnie rzecz biorąc mi się podobała). Głównie z powodu tych nieszczęsnych paringów ( G.W+H.P - nie ja tego nie przeboleję... ![]() A co do S.S... im dłużej o tym myślę tym bardziej wydaje mi się, że Sev nie jest zdrajcą. W końcu nie pozwolił zabić Pottera choć mógł to zrobić bez narażania się na gniew Czarnego Pana. Poza tym... pamiętacie jak się wściekał, gdy HP nazwał go tchórzem? Mnie się wydaje, że tu chodziło o coś więcej niż tylko urażoną dumę. Może Snape pracował dla Albusa i narażał dla niego i Zakonu swoje życie szpiegując Toma? Może właśnie dlatego tak się wściekł- bo zdawał sobie sprawę z niesłuszności tych słów? ![]() -------------------- "Mierz wysoko" - wpajali mu wzniośli nauczyciele. Strzelił im w łeb.
Stanisław Jerzy Lec |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 20:28 |