Sentencje, Złote Myśli, Cytaty, ulubione...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sentencje, Złote Myśli, Cytaty, ulubione...
Magya |
18.04.2005 15:04
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta |
Wpadłam na pomysł, aby zamieszczać na forum nasze ulubione sentencje, cytaty, złote myśli. Niektóre są na pewno godne przemyślenia i można się tutaj zastanowić nad nimi Podaję :
Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiesz na co trafisz... Forrest Gump Człowiek zadowolony to anioł, który wnosi słońce do domu. Phil Bosmans Prawdziwy poszukiwacz radości cieszy się już dziś różą, która dopiero jutro rozkwitnie. B.A. Betzinger -------------------- Motylem jestem.
Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
MisieK |
23.07.2005 15:07
|
Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna |
QUOTE(Fryderyk Nietzsche) Chrześcijaństwo, jak dotychczas, było największym nieszczęściem ludzkości. Dziękuję niebu, że we wszystkich swoich instynktach pozostałem Polakiem. Jest-że człowiek jeno omyłką Boga? Lub Bóg jeno omyłką człowieka? Ten który walczy z potworami powinien zadbać by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy się w otchłań, otchłań spogląda również w nas. QUOTE(Tomasz Pacyński(R.I.P.)) Pracuję niechętnie, bo jak wiadomo praca została wymyślona po to, aby uwłaczać ludzkiej godności. QUOTE(Drak @ "T.E.L.I.") "Terribilis... Est... Locus... Iste..." QUOTE(J.R.R. Tolkien @ LotR:FotR) Many that live deserve death. And some that die deserve life. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Nes |
23.07.2005 18:47
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno |
QUOTE(MisieK @ 23.07.2005 15:07) hmm a nie bylo czegos podobnego w Bibli przypadkiem? [jak znajde fragment to zarzuce ;P] Ten post był edytowany przez Nes: 23.07.2005 18:48 -------------------- "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:37 |