Strzelba Z Aktu I Wystrzeli W Ostatnim, Czyli..., ...watki czekajace na rozwiniecie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Strzelba Z Aktu I Wystrzeli W Ostatnim, Czyli..., ...watki czekajace na rozwiniecie
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
VI tom przyniosl wiecej pytan niz odpowiedzi. Pojawily sie nowe watki, przedmioty, nazwiska, itd. Zawsze u Rowling bylo tak,ze kiedys, w ktorejs z czesci cos zostalo, od tak wspomniane, a potem wracalo z fanfarami jako cos niezwykle istotnego dla dalszej akcji. Tak wiec drodzy fanatycy Pottera *_*! Czy przychodzi Wam do glowy cos co niby wazne nie jest, ale czujecie,ze jeszcze sie pojawi? Teorie do nich dobudowane mile widziane ;)
-------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
![]() ![]() ![]() |
Cloud |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 23.07.2005 ![]() |
Fakt Chciałbym się dowiedzieć więcej o bracie Dumbledore'a(czy jest tak samo potężny jak on??itp.) Napewno będzie sporo o matce Harry'ego*(dowiemy się o jej największej tajemnicy) i dużą rolę odegra Lupin - Jo mówiła o tym w wywiadach
Osobiście chciałbym się dowiedzieć więcej o tym co się stanie z Billem- to będzie pewnie poboczny wątek albo Jo tylko o tym wspomi... Wciąż mi się nasuwa na myśl to, że w VII części zginą pozostali dwaj Huncwoci - moim zdaniem Pettigrew zwróci się przeciw Voldkowi i spłaci dług zaciągnięty u Harry'ego ,mimo to zginie.... a Lupin -no cóż chciałbym go widzieć wiodącego spokojne życie z Tonks po tym jak wszystko się skończy, ale jak znam życie to pewnie zginie ratując kogoś innego - prawdopodobnie Harry'ego albo Tonks. No i wątek Malfoy'a- jak przeczytałem to, że Voldek zabije jego rodzinę jeżeli nie wykona jego zadania, to mi się go zrobiło żal, mimo tych jego utarczek z Harry'm i tego, że jego ojciec jest śmierciożercą, on zresztą według podejrzeń harry'ego też. Ja to widzę tak Malfoy Lucius ginie ratując syna i żonę(dając im uciec). Ale czemu to nie wiem:] Co do Snape'a to nawet głowy nie mam do tego. Po prostu nie mogę o tym myśleć:/ -------------------- Historia przypomina niekończący się walc. Trzy takty: wojny, pokój, rewolucja i tak bez końca.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:50 |