Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

[ Drzewo ] · Standardowy · Linearny+

> Malfoy I Dumbledore

Ismena_virgo
post 21.07.2005 16:33
Post #1 

Kafel

Grupa: Magiczni Forumowicze

O co chodziło Dumbledorowi mówiąc, iż Malfoy jest na jego łasce a nie odwrotnie jak twierdził Draco, że to Dumbledore jeszcze dzięki niemu żyje. Mam na myśli tą scene na wieży astronomicznej, gdy Dumbledore nie miał przy sobie różdżki i rozmawiał z Draco. Co Dumbledore mógł takiego zrobić? Jeśli mógł coś zrobić, a z tego co mówił wynika, że mógł, dlaczego tego nie zrobił? A może po prostu chciał go przestraszyć (?), chociaż to nie w jego stylu szczerze powiedziawszy. Co o tym sądzicie?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Closed TopicStart new topicStart Poll
Odpowiedzi
Cloud
post 23.07.2005 20:10
Post #2 

Tłuczek

Grupa: Magiczni Forumowicze

No i Harry stał obok pod wpływem zaklęcia, a tak wogóle to on tzn. Dumbledore mógł mu ofiarować wolność(w końcu,gdy jego plan się uda i Voldek zginie), a Voldemort traktuje go jak niewolnika, grozi, że zabije jego rodzinę.I znów Pszczoła ma rację:]. Ona mnie zadziwia:P. Myślę,że właśnie dlatego, Pszczoło. No i sądzę, że Dumbledore nie bał się śmierci("początek nowej wielkiej przygody"- czy jakoś tak mówił w I tomie).

--------------------
Historia przypomina niekończący się walc. Trzy takty: wojny, pokój, rewolucja i tak bez końca.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Closed TopicTopic OptionsStart new topic

Kontakt · Lekka wersja
Time is now: 15.05.2025 06:31