Hicior Wakacyjny 2005.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Hicior Wakacyjny 2005.
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
co gra u was na plazach, w miescie, w kazdym domu, sklepie, kawiarni/pubie/barze, dyskotekach/klubach?
lato w pełni, a ja chyba wciaz nie moge wytypowac jakiejs piosenki ktora zaslugiwalaby na miano 'wakacyjnego hiciora ' ;P. macie jakichs swoich faworytow? aha utwory w ktorych nie trzeba doszukiwac sie filozoficznych sensow i wieloznacznosci sa oczywiscie mile widziane ;] jak siegam pamiecia... <flashback> to np. w 98' czyms takim bylo chumbawamba z 'i get knocked down' [nie wiem czy dobrze napisalem]. jakiegos innego lata mad hosue z 'isley la bonita' ;P ...no w kazdym razie chodzi mi o piosenki sezonowe, chociaz jesli macie jakies swoje 'wyjatkowe' utwory ktore kojarza sie wam z latem i hm niezpomnianymi chwilami to dawac! ^^ -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
![]() ![]() ![]() |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
oto kira pałająca dziką żądzą mordu. tadam!
ale powiedzmy sobie, że jak ktoś robi muzyke dla kasy, to ja dziękuje. niech się przynajmniej nie przyznaje. chociaż Purple Durple prezentuje tu ciekawą anomalie. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:59 |