Soundtracki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Soundtracki
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
chyba kiedyś coś takiego było, albo
przynajmniej się o tym rozmawiało, ale sądzę, że przydałaby się reaktywacja.
piszcie o soundtrackach, które zapadły Wam w pamięć/ są wg. Was wyjątkowe/ często do nich wracacie. ja spróbuję godnie uczestniczyć w dyskusji ;pp ale narazie nie mam takiej możliwości, bo przez jakiś czas oglądam w kółko Dirty Dancing, także za sprawą muzyki, a jak film się skończy... równie często słucham soundtracku, z ''Hungry Eyes'' na czele ;] ten z dwójki też mi się podoba, jako jedyny element z całego filmu. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Jejku, ja naprawde jeszcze sie nie wypowiadalam na tym forum? O_o No to trzeba to nadrobic ;P
Uwielbiam sondtracki do wielu anime, szczegolnie autorstwa Yoko Kanno. Szczegolnie muzyka do "Cowboy Bebopa" jest swietna! Jezeli chodzi o filmy zas, to jest tych moich ukochanych sciezek wiele. Zreszta wiekszosc moich plyt to sciezki filmowe O_o Bardzo lubie muzyke Johna Williamsa, takze do "Harry'ego Pottera". Za trzecia czesc to on powinien dostac Oscara, nawet mimo tego,ze to Polak go dostal. "Marzyciel" byl bardzo dobrym filmem z dobra muzyka, ale nie byla ona rewelacyjna... Uwielbiam tez soudtrack do "Requiem dla snu" (czy jak to tam sie pisze ^^"""). Zreszta jeden utwor zostal wykorzystany do trailera II czesci "Wladcy Pierwscieni", do ktorych trzech czesci muzyka jest znakomita. A teraz zmieniajac klimat ;) Kocham muzyke do "Czasem Slonce Czasem Deszcz", "Lagaanu" i "Monsunowego Wesela". Indyjsie rytmy ^___^ A idac dalej na Wschod, muzyka do "Hero" - kocham ja! Takze w filmy Takeshiego Kitano moga poszczycic sie dobrymi sciezkami, szczegolnie "Lalki" i "Zatoichi". A jakby pogodzic Wschod z Zachodem to oczywiscie "Kill Bill". Widze,ze wiele osob mysli jak ja ;). "Gladiator" tez byl niczego sobie, ale inne filmy z udzialem Russela Crowa (pewnie zrobilam blad w imieniu i nazwisku, ale wiecie o kogo chodzi ;P) mialy szczescie do muzyki. "Piekny Umysl" i "Pan I Wladca - Na Krancu Swiata" maja swietne soundtracki. A jezeli o zeglowaniu mowa, nie mozna zapomniec o "Piratach z Karaibow". Uhh...przy tym tez chce sie tanczyc ;). Nastepnie muzyka do filmow Kusturicy (tak sie go pisze? O_o) Bregowicz (pewnie znowu blad -_-") umie stworzyc niesamowita muzyke! Szczegolnie w "Arizona Dream" utwor podczas burzy, kiedy plonie drzewo, az mnie ciarki przeszly jak te piosenke uslyszalam. I nie zebym wyszla na maniaczke Johnego Deppa, ale muzyke do "Don Juan De LaMarco" (ile w tym tytule zrobilam bledow, wole nie wiedziec) rowniez bardzo lubie. Wiem,ze moge zachowac sie jak typowa kobita, ale szczegolnie piosenka Adamsa "If You Love A Woman" jest taka... no wlasnie taka ;) Nie wspominajac ojego piosence do "Robin Hooda" ;P Aha, no imuzyka do "Amadeusza", stworzona jakby na to nie patrzec przez geniusza, niegdy mi sie nie znudzi ;). No dobra, mam jeszcze tego mase, ale tytulow ni cholery nie pamietam, a i miejsca chyba zajelam wystarczajaco duzo ^^"""" Ten post był edytowany przez Pszczola: 24.07.2005 01:44 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:05 |