The Future Of, the boy who lived.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
The Future Of, the boy who lived.
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Po przeczytaniu HBP wielu z was zapewne zastanawiało się, gdzie znajduje się reszta Horcrux'ów.
Wydaje się mi, że znam na to pytanie odpowiedź: 1 Horcrux -> dziennik Riddle'a 2 Horcrux -> pierścień Salazara 3 Horcrux -> jakiś medalion być może zatruty sądząc po liście który zostawił RAB 4 Horcrux -> Coś należące do Gryffindora... Tiara? Miecz? Coś nowego? ![]() 5 Horcrux -> Coś należące do Hufflepuff/Ravenclaw 6 Horcrux -> Now i teraz jest tricky. Otóż uważam, że szóstym Horcrux'em jest blizna Harr'ego. Voldemort tej pamiętnej nocy nie chciał zabić Pottera. Nie chciał go zabić lecz wyuczyć na wiernego sługę. Sami powiedzcie czy Potter nie byłby wspaniałym sługą Volda jeżeli przypuszczenia Toma co do jego mocy byłyby słuszne? No dobra może trochę przesadziłem. Ale nawet jak go chciał zabić to najpierw umieścił w nim Horcrux'a a dopiero potem walnął w niego Avadą. QUOTE(26 June @ 2003: "Harry Potter and the Magic of the Internet." (Royal Albert Hall live webcast). MSN.) The shape is not the most significant thing about Harry's scar. Więc jaka jest przyszłość Pottera? Zginie ale mały trick polega na tym, że nie może umrzeć przed Voldem. A Vold nie może umrzeć przed śmiercią Pottera bo jest nieśmiertelny. To też mówi mi, że Vold to wszystko zaplanował. A dlaczego zginie? Bo zniszczyc tego Horcrux można tylko przez zniszczenie blizny, a bliznę można zniszczyć niszcząc ciało Pottera. to co na czerwono w trakcie pisania wyszło na bzdure ![]() Ten post był edytowany przez kubik: 17.07.2005 21:54 -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:19 |