Mikstura z jaskini, esencja dementora czy bogina?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Mikstura z jaskini, esencja dementora czy bogina?
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Męczy mnie pewna sprawa.
Otóż co to była za substancja w jaskini co ją Dumble wypił? I czy słowa przez niego wypowiadane były rzeczywiście słowami Dumbla? Czy może był to 'zapis' słów R.A.B.'a? Aha sorki za angielski tytuł... tak mnie jakoś wzieło na nie ![]() -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
Ale to ciekawe, bo Dumbledore zanim to wypił to powiedzial wyraźnie Harry'emu że mysi wypiś wszystko, nawet jeżeli będzie musiał mu to wlać siłą do gardła. W pewnym momencie pomyślałam, że w połowie już nie da rady i Hary wypije drugą połowę...ale nie. Ale wracając, mówiąc to Dumbledore mógł przewidzieć co mniejwięcej robi ta trucizna, ale o co chodzi z ta wodą??!! Czy to znaczy, że była swoistym antidotum czy po prostu straaaaasznie chciało mu sie pić??
(ale...ja bym nie bym nie wypiła wody, gdzie taplają jakies obsqbane topielce!! ![]() Ten post był edytowany przez vampirka: 06.10.2016 15:39 -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 12:30 |