Data Skończenia, VII tomu?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Data Skończenia, VII tomu?
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(CBBC Newsround | World | Read the full JK Rowling interview) Megan Calcott for the Daily Mirror - What are you going to do with your life after you have finished the final Harry Potter book. JK Rowling: With my life? I have got to find some meaning after Harry Potter. I will enjoy spending some time with my children which I do anyway, obviously, but it would be nice to spend maybe a bit more time with them for a while. I know I will keep writing. But what I will write, I don't yet know. And I think I will have to get over the shock of the fact that Harry is not in my life any more. It really will be a shock, because I have been writing about him for 15 years so far and by the time I finish obviously it will be 16, 17, I don't know when the seventh book will be published. It is going to be a wrench, definitely. Tłumaczenie: Spędziłam z Potterem już 15 lat i do czasu jak skończe, będzie to 16, 17. Trzy słowa: I Knew THIS1!!!! hahahaha 2007 data wydania wiedziałem, wiedziałem czyż nie jestem wielki ![]() aha i tytułem będzie HP and [jakś rzecz] You'll see. Ten post był edytowany przez kubik: 18.07.2005 15:23 -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
No,a jak nawet Kubik udowodnil, to nawet ze "Star Wars" sa powiazania ;P Mysle,ze Rowling ich nie skopiowala, po prostu utarly sie juz pewne schematy, nowy etos fantastycznego bohatera, itd. Nie zapominaj,ze Tolkien wlasciwie stworzyl nowy gatunek. Jezeli porownac serie Pottera do innych ksiazek fanatasy, to okazuje sie,ze Rowling naprawde jest oryginalna pod wieloma wzgledami!
I wcale tak duzo nie ma u Rowling powiazan z WP, juz tyle razy i to i to czytalam,ze znajduje tylko coraz wiecej roznic ;) -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 17:03 |