Soundtracki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Soundtracki
Potti |
25.12.2004 16:46
|
Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta |
chyba kiedyś coś takiego było, albo
przynajmniej się o tym rozmawiało, ale sądzę, że przydałaby się reaktywacja.
piszcie o soundtrackach, które zapadły Wam w pamięć/ są wg. Was wyjątkowe/ często do nich wracacie. ja spróbuję godnie uczestniczyć w dyskusji ;pp ale narazie nie mam takiej możliwości, bo przez jakiś czas oglądam w kółko Dirty Dancing, także za sprawą muzyki, a jak film się skończy... równie często słucham soundtracku, z ''Hungry Eyes'' na czele ;] ten z dwójki też mi się podoba, jako jedyny element z całego filmu. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Pszczola |
25.07.2005 01:58
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica |
Takze z Kayah sporo tatmych utworow poprzerabial.
Arjuna, fajne anime z przeslaniem ekologicznym ;) Muzyka bardzo dobra. Nie ogladalam Macrossa, jedynie Macross Pluss, tam tez bylajej muzyka-niezapomniana ;) Wlasnie wnocy przypomnialam sobie dwa filmy o ktorych nie wiem jak moglam zapomniec, mianowicie: "Dziewczyna z Perla" i "Lost In Translations" Kocham muzyke do tych filmow, a z tego drugiego szczegolnie utwor "Just Like Honey" ;) -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:21 |