Snape, Zdrajca czy przyjaciel?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Snape, Zdrajca czy przyjaciel?
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy Snape zabił Dumbledora bo była to część planu zniszczenia Voldemorta,czy rzeczywiście jest agentem Czarnego Pana? Być może Snape wkradnie się w łaski Voldzia i pomoże Harry'emu go zabić? Co o tym myślicie?
![]() te kropki mnie #@$! :} Nie ma sprawy ;] Ten post był edytowany przez Lupek: 16.02.2006 23:51 |
![]() ![]() ![]() |
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
Dokladnie! To mnie najbardziej wqrzyło, Dumbledore zginął przedwcześnie. Byłam pewna, że zginie ale w ostatniej części i to z różdżki Voldzia, broniąc np. Harry'ego czy jakiś inny komiks..
![]() No to chyba w VII cały Hogwart będzie msiał rzucić się z pazurami na Voldzia...Skoro Dumbledora już nie ma, to w następnym roq Voldi i przyjaciele bedą nieźle rozrabiać. ..ale...! powracając do Horcruxów teoretycznie jest ich 7 więc: - pierwszy był w Voldim (jest zniszczony jak Potter był niemowlakiem) - pierścień (zniszczony) - dziennik Riddla (zniszczony) - naszyjnik rodowy Slytheina (niewiadomo kto go zabrał i co znim zrobił) - puhar Helgi Hufflepuff (mam w szkole ksywke Helga ale tego nie lubię :|) - Nagini - Jeden ma obecnie w sobie dobrze to zrozumiałam?? ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 20:22 |