Mikstura z jaskini, esencja dementora czy bogina?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Mikstura z jaskini, esencja dementora czy bogina?
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Męczy mnie pewna sprawa.
Otóż co to była za substancja w jaskini co ją Dumble wypił? I czy słowa przez niego wypowiadane były rzeczywiście słowami Dumbla? Czy może był to 'zapis' słów R.A.B.'a? Aha sorki za angielski tytuł... tak mnie jakoś wzieło na nie ![]() -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
A mnie interesuje co innego... Dlaczego oni nie mogli tego cholerstwa po prostu wylać? Najnormalniej w świecie opróżniać tę czarkę za siebie, zamiast wlewać zawartość w Dumbledore'a?
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
QUOTE(owczarnia @ 26.07.2005 12:53) A mnie interesuje co innego... Dlaczego oni nie mogli tego cholerstwa po prostu wylać? Najnormalniej w świecie opróżniać tę czarkę za siebie, zamiast wlewać zawartość w Dumbledore'a? O_o to oni nie próbowali [ nie mam własnego egzemplarza, to tak dobrze nie pamiętam] Zresztą na płyn i naczynie był nałożony jakiś urok niepozwalający nic z nim zrobić... może przechyliwszy czarę "soczek" by w niej został niczym dobrze ubita piana z jajejk XD ? Anywayz , to Albus wpadł na pomysł wypicia, a że dyrektor zwykł mieć racje tedy Harry nie błyskał już nowymi sposobami opzbycia się płynu. -------------------- ;D
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 12:26 |