Strzelba Z Aktu I Wystrzeli W Ostatnim, Czyli..., ...watki czekajace na rozwiniecie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Strzelba Z Aktu I Wystrzeli W Ostatnim, Czyli..., ...watki czekajace na rozwiniecie
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
VI tom przyniosl wiecej pytan niz odpowiedzi. Pojawily sie nowe watki, przedmioty, nazwiska, itd. Zawsze u Rowling bylo tak,ze kiedys, w ktorejs z czesci cos zostalo, od tak wspomniane, a potem wracalo z fanfarami jako cos niezwykle istotnego dla dalszej akcji. Tak wiec drodzy fanatycy Pottera *_*! Czy przychodzi Wam do glowy cos co niby wazne nie jest, ale czujecie,ze jeszcze sie pojawi? Teorie do nich dobudowane mile widziane ;)
-------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
![]() ![]() ![]() |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Jejku, jejku, az mi sie milo zrobilo ;P I tak, bardzo mozliwe,ze to Ty o tym wspomnialas.
Dokladnie, Departament Tajemnic...szczerze mowiac, nie za bardzo mi sie podobal. Ale nie dlatego,ze byl to zly pomysl tylko,ze byl taki ciezki, nieprzyjazny, nieznany - czyli tego czego sie ludzie boja. Byl to zapewne efekt zamierzony ;). Mysle jednak,ze powroca te zamkniete drzwi. Ale jezeli tam rzeczywiscie jest milosc? Moze udalo im sie cos tam zsyntezowac, albo nie wiem co, ale sam pomysl ujarzmienia czegos tak nieuchwytnego jak milosc, nie za bardzo mi sie podoba. No coz, zobaczymy jak to Rowling rozwiaze. Ale z tym moze miec zwiazek sposob na pokonania Voldemorta? A noz Voldzio tam wpadnie i ta moc go rozszadzi, a Harry bedzie zyl, bo milosc nie jest mu obca, a do tego nikogo nie zabije? (przemysla to..) Nieeee............. slodziiiiznaaaa..... -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:05 |