Harry Potter A Benedykt Xvi, ;P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harry Potter A Benedykt Xvi, ;P
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
http://wiadomosci.onet.pl/1130230,69,item.html
esz. kurna co to za bezprawna edycja moich postow kubik? prosze mi sie tutaj nie wpierniczac w moj rewir. wynocha! czytaliscie juz? Ten post był edytowany przez Nes: 15.07.2005 19:29 -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
![]() ![]() ![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To, żeś teraz dała Owczarnia [btw jak się do Ciebie zwracać? Owca? OWuCekA? Czy może Sip?]
Taki antywierny film gdzie propagują aborcję. Robią sobie jajca z najwyższego! :evil: Jestem zdruzgotany tym, że TY go oglądałaś. Spodziewałem się, że będziesz osobą bardziej rozwiniętą duchowo. Że tak żenująco niski poziom kultury jakim posługuje się ten film będzie dla Ciebie nie do zniesienia. Ale nie! Widze, że żydzi i masoni już Ciebie w swoje usmalone ogniem piekielnym łapy powzieli. Ale jest jeszcze nadzieja! Wyznaj swe grzechy. Padnij na kolana! Módl się. Niech Margaret White będzie dla Ciebie drogą którą podążysz bez strachu i wątpliwości. Nawróć się na dobrą jedyną drogę. A co do filmu to rujnujmy reżysera tego Kevina pożal się Smitha. Wejdź na www.emule-project.net i ściągnij mesjasza. Nastepnie kliknij tu i tu i w uniesieniu czekaj nadejścia końca! Katon -> On nie ośmieszył świętości. Bo ten obraz nie przedstawiał nigdy Chrystusa. Prawda ma on SUGEROWAĆ jego oblicze. Ale to nigdy nie był On. Kevin może jest niekonwencjalnym directorem i lubi szokować ale robi to zawsze inteligentnie. -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:57 |