Czy Hp Uzależnia?, Czy Harry Potter uzależnia?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Czy Hp Uzależnia?, Czy Harry Potter uzależnia?
Lily Potter |
28.12.2004 21:18
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 20.12.2004 Skąd: Gryfindor for ever;) |
No właśnie...a jak jest z wami?Bo mnie to
Harry Potter wciągnął na maksa.Już chyba nie zliczę ile razy przeczytałam tą
książkę,ale i tak mi się ona nie znudziła?
Jaki tkwi w tym sekret?Tego nie wiem A was też tak wciągneło? -------------------- |
Luna Fletcher |
28.07.2005 10:23
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 86 Dołączył: 24.07.2005 |
Pamiętam, że kiedyś zaczytywałam się w książkach o "Harrym Potterze" bez pamięci. Potrafiłam spędzać całe dnie w fotelu z lekturą na kolanach. Teraz trochę się to zmieniło. Zaglądam do poszczególnych tomów sporadycznie, od czasu do czasu. W gry na podstawie książki nie grywam, kiedyś miałam jakąś figurkę (skąd ona się wzięła), mam jeden filmowy plakat choć za filmami nie przepadam. Podsumowując można to nazwać uzależnieniem. Weźmy na przykład wydanie VI tomu. Po prostu nie mogę wysiedzieć do tego stycznia a prawie, że lutego. To chyba o czymś świadczy
-------------------- QUOTE( Bohdan Tomaszewski ) Majstruje coś Hewitt przy swoim pantoflu. Ale cóż to są za pantofle... To niemalże tenisowe dzieła sztuki... |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:39 |