[muzyka] Opeth
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Opeth
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Zakladam temat z racji tego, ze chlopcy zagraja u nas bodajze 31.08 wraz z Lacuna Coil i <o zgrozo> Kornem. Ktos sie wybiera? Albo moze inaczej, pytanie bardziej.. realistyczne ;] Co sadzicie o tak wybuchowym polaczeniu Korna z Opeth?
Sieg, Heil, Hochmut Opeth! ;p -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Child of Bodom @ 13.07.2005 17:01) taki Najtfisz z pierwszej płyty, ale imo dużo lepsze. Z większym wykopem grają i na wokalu pojawia się facet ze znośnym głosem, trącącym Mustainem [wersja bardziej z gardła], albo naginając - Phil Anselmo [ale wolniej - LC to nie Pantera ;]] btw - Lacuna Coil? ja myślałem, że Lacrimosa ;p QUOTE Szczegolnie jak sie rozaniela przy tym blogim aaaaaa ;p chodzi o pierwsze cztery minuty. korn i tak nie ma dłuższych kawałków, to ludzie pomyślą, że Opeth jedzie z następnym utworem :>Czajld, jak ty śmiesz Lacrimose koło Lacuny Coil pisać. nieładnie. Lacrimosa już była, ale w jakiejś operze. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 09:16 |