May The Force Be With You, SW
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
May The Force Be With You, SW
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ten temat musiał już kiedyć być, ale jest okazja więc i tak dam. Gwiezdne wojny (tudum)! Za tydzień koniec sagi. Co wy wogóle o Starłorsach myślicie?
|
![]() ![]() ![]() |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Ach, pamiec szwankuje ;P Moze z tym wyznaniem ojcostwa tak mi w pamiec zapadlo, bo wlasnie te czesc, ze starych i dobrych ogladalam najblizej tych nowych.
Oj wiem, wiem z tymi III ostatnimi ;P Tak tylko glosno myslalam. Moze dlatego,ze ta fryzurka Ksiezniczki nigdy mi sie nie podobala ;P. I sama ksiezniczka? ^^"" No,ale dawno to bylo. A jezeli mowisz,ze na DVD efekty sa poprawione, to jeszcze badziej napalilam sie na szesciopak! I musze wyznac,ze Yoda w starej wersji bardziej mi sie podobal. Byl taki slooodki (tutaj co poniektorzy zaliczaja glebe). Chyba najbardziej ryczalam,kiedy go zabraklo ;( Heh, mogliby i obaj byc bardzo silni moca, ale wtedy przydaloby sie to jakos pokazac...nie wiem, chociazby przez pole jakies, czy cos. Bo sama walka, nie to ze przezyl bez konczyn, tak mnie razila. Mimo,ze walka sama w sobie byla ladna. Ten post był edytowany przez Pszczola: 30.07.2005 23:42 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:29 |