Sentencje, Złote Myśli, Cytaty, ulubione...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sentencje, Złote Myśli, Cytaty, ulubione...
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Wpadłam na pomysł, aby zamieszczać na forum nasze ulubione sentencje, cytaty, złote myśli. Niektóre są na pewno godne przemyślenia i można się tutaj zastanowić nad nimi
![]() Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiesz na co trafisz... Forrest Gump Człowiek zadowolony to anioł, który wnosi słońce do domu. Phil Bosmans Prawdziwy poszukiwacz radości cieszy się już dziś różą, która dopiero jutro rozkwitnie. B.A. Betzinger -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
![]() ![]() ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dorzuce tyćkę Tolkienowskich:
QUOTE (...)- Gandalf! - zdołałem wreszcie wymówić chociaż tylko szeptem. Czy myślicie, że mi odpowiedział: " Dorby wieczór Pippinie, cóż za miła niespodzianka?". Wcale nie! Powiedział: - Wstawaj Tuku, bęcwale jeden! Gdzie u diaska podziewa się Drzewiec wśród tego rumowiska?(...) Uważaj abyś się nie potknął u kresu drogi. Niech nie ślubuje przejść przez ciemność nocy ten, kto nie widział jeszcze zmroku. My tylko decydujemy o czasie który nam dano. Szlachetny zapał serca szkoda gasić zimną rozwagą Well, I saw what I saw and I saw what I didn't ( ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 07.05.2025 18:36 |