>piwo<, rozmowy o Napoju Bogów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
>piwo<, rozmowy o Napoju Bogów
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam nadzieję że takiego tematu jeszcze nie było. Mam takie małe pytanko:
Czy lubicie pić piwo? Ulubione? Gorący letni dzień, słońce świeci, upał że nie można wytrzymać....idziemy do sklepu i pyk! Zimniutkie piwko! Co za uczucie ![]() Nie uważam się za jakiegoś specjaliste w tym temacie ani konesera, ale przecież dobre piwo nie jest złe. Szczerze mówiąc to wspieram lokalny lubleski browar "Perła", jeden z najlepszych jakie piłem. Ciekaw jestem czy u wasz też można kupić Perłę? Z piw bardziej popularnych zdecydowanie najlepszy jest Carlsberg, aczkolwiek poznański Leszek niewiele mu ustępuje ![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Co prawda wole wytrawne czerwone wino, ale czasami nachodzi mnie ochota na piwo. I to wielka ;P
Heineken, Carlsberg sa dobre,ale czasami mam ochote na starego dobrego Grolsha. Uwielbiam natomiast piwo metne, czyli ktorego skladnikiem jest pszenica. Ma taki specyficzny, troche slodkawy posmak. Mam tez takie dni, szczegolnie zima, kiedy nachodzi mnie ochota napiwo ciemne. Guiness oczywiscie najlepszy! Pamietam,ze pierwsze pilam w Wroclawiu ;) Porter tez mi smakowal,ale to bylo daawno temu i raz. NIedawno pilam te palone Okocimia i jeszcze jakies Australijskie na "B" (ale to w Bremie) i oba byly rozcienczone ;/ Z beczki. Wierzcie mi, rozcienczone ciemne jest gorsze od rozcienczonego jasnego -_-" A do tego drozsze,wiec tym bardziej boli jak sie ciemna wode o posmaku piwa popija. No i oczywiscie "Krolewskie"! Bo rzadzi ;P W Sto(L)icy oczywiscie nr 1! ^_- A jak Krolewskiego nie ma, to Zywiec. Warka Strong tez sie zdarza. A w piatek pilam piwo japonskie ;P Wiecie jakie dobre? Chociaz podejrzanie podobny smak mialo do Zywca.... A na kaca moi drodzy najlepsza jest czerwona herbata. Mojemu bratu robie ja regularnie ;P Ja na cale szczescie pierwszy i ostatni raz upilam sie w wieku lat 3. Chociaz na poprawinach sylwestra okazalo sie,ze nie trzeba sie upic, zeby miec kaca ^^" Ale czerwona herbatka pomogla ^_^. Ten post był edytowany przez Pszczola: 31.07.2005 17:35 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:18 |