>piwo<, rozmowy o Napoju Bogów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
>piwo<, rozmowy o Napoju Bogów
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam nadzieję że takiego tematu jeszcze nie było. Mam takie małe pytanko:
Czy lubicie pić piwo? Ulubione? Gorący letni dzień, słońce świeci, upał że nie można wytrzymać....idziemy do sklepu i pyk! Zimniutkie piwko! Co za uczucie ![]() Nie uważam się za jakiegoś specjaliste w tym temacie ani konesera, ale przecież dobre piwo nie jest złe. Szczerze mówiąc to wspieram lokalny lubleski browar "Perła", jeden z najlepszych jakie piłem. Ciekaw jestem czy u wasz też można kupić Perłę? Z piw bardziej popularnych zdecydowanie najlepszy jest Carlsberg, aczkolwiek poznański Leszek niewiele mu ustępuje ![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Carlsberga nielubie, za slodkawy i wchodzi dobrze tylko do polowy, druga polowa juz ciezko.
Zywiec - nie przepadam, jak za taką cene to zywiec to speluna. Lech - moze byc w sumie lekko podjezdza pod heinekena ale jednak heineken to heineken. Heineken wchodzi zajebiscie, mozna tankowac i tankowac a piwko dobre Dog in the fog - ziomy mnie przed tym ostrzegały wiec nie kupilem z racji tego ze zal mi kasy ryzykowac ;] za to kase to 3 amberki są okocim palone - zajebicho - smak swietny, dobrze wchodzi i nie jest jakos hiper drogi (od 2,90 idzie dostac) żubr - mimo iz mam sentyment (pierwszy bronx), to wole inne. Ostatnio sie przekonalem do mocnej tatry, do ktorej mialem jakies dziwne uprzedzenia, ale jest ok. a desperados jest jaknajbrdziej si, chociaz to bardziej pod wino niz pod browar podchodzi ;] z tanszych: amberki za symboliczną 1zl (0,99). Dobrze wchodzi na comba typu 2-3 heinekeny + reszta amberki, gdy juz sie smaku tak nie czuje. Krysztaly tez w okolicach 1zł sytuacja ta sama co wyzej tylko krysztalki ciezko dostac. Karpackie - sam browar nie jest mega tani (2zł z groszem), ale za to najciezsze kaprackie jakie jest ma 18%, to normalne bodajze 8% i spruc sie tym szybko mozna ale ciezko wchodzi. a produktom typu redd's mowimy nie bo są drogie, mają mniej % i trzeba byc hardcorowcem zeby sie tym spruć. -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:58 |