>piwo<, rozmowy o Napoju Bogów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
>piwo<, rozmowy o Napoju Bogów
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam nadzieję że takiego tematu jeszcze nie było. Mam takie małe pytanko:
Czy lubicie pić piwo? Ulubione? Gorący letni dzień, słońce świeci, upał że nie można wytrzymać....idziemy do sklepu i pyk! Zimniutkie piwko! Co za uczucie ![]() Nie uważam się za jakiegoś specjaliste w tym temacie ani konesera, ale przecież dobre piwo nie jest złe. Szczerze mówiąc to wspieram lokalny lubleski browar "Perła", jeden z najlepszych jakie piłem. Ciekaw jestem czy u wasz też można kupić Perłę? Z piw bardziej popularnych zdecydowanie najlepszy jest Carlsberg, aczkolwiek poznański Leszek niewiele mu ustępuje ![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Kiedy wspominalam o tym upiciu w wieku lat trzech, to to byl;a wlasnie herbatka goralska ;P Ale od tej pory mam mocna glowe.
A ja kiedys w Tesco widzialam piwo (jezeli mozna to ak nazwac) za 95 groszy...siara O_o Dog In The Fog? Pilam raz i bylo cieple i mdle. Wkurza mnie jak ide na impreze albo do restauracji i wciskaja mi Karmi albo slodkie wino, bo to "kobiecy smak" -_-" Tylko Porto toleruje ze slodkich. I nie mow MisieK,ze te mniej gorzkie (chociaz tak jak Ty wole czuc smak, bo jak mam ochote na cos lzejszego,to pije soczek. Chyba,ze twierdzisz, ze Guuiness jest piwem do deserow) sa obrzydlistwami, bo facet ma 40% kubkow smakowych i lepiej niektore smaki wam wchodza. Wszytko genetyka. ;P Ktos sie zastanawial,czy to temat o kulturze. Jak najbardziej, kultura picia. Ja staram sie propagowac wino, ale piwo tez nie jest zle. Byleby tylko ni za 95 groszy marki Tesco, czy innej ;P Ten post był edytowany przez Pszczola: 31.07.2005 21:01 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:29 |