Inferius, monstra Voldemorta
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Inferius, monstra Voldemorta
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Co to takiego Inferi? znaczy o co w tym wszystkim chodzi? Voldemort utowrzy armię rodem z filmu "Świt Żywych Trupów"? przecież będzie tym samym niepokonalny. a przecież Harry będzie musiał tym samym walczyć z własnymi rodzicami??
Ten post był edytowany przez anagda: 31.07.2005 17:27 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
No coz, ja jakbym zobaczyla napierajace na mnie stado trupow, zapomnialabym,ze sie moge bronic, bo ze starchu sama moglabym ducha wyzianac..brrr.... Ale w liczbie sila. Nawet jezeli napierac beda i nie wiem, dusic? Czy cos? W kazdym razie szkode moga zrobic i to powazna.
Ale jakby je spalic? Moze tak sie boja ognia m.in dlatego? Ogien moze je unicestwic? Chociaz zywa (no dobra, to slowo nie na miejscu), poruszajaca sie pochodnia tez jest niebezpieczna. Ale raczej beda uciekaly w poplochu. Najwyzej sfajczylyby okoliczne budynki ^^"""" Yup... KaMari, no ;P Ale takich schiz mozna dostac po grze O_o....ugghhh...i ta muzyczka w tle. Ten post był edytowany przez Pszczola: 01.08.2005 01:37 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:56 |