Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
Voldia |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: Szczecin ![]() |
O północy skończyłam czytać książkę i nie wiem, co o niej sądzić. Ogólnie jast fajna, ale... Dlaczego to akurat Sevcio musi zabić Dumbledora? A może jaednak Dumbledore nie zginął? Macie jakieś teorie na ten temat?
-------------------- I need to lose
To make it right I'll confront the stars tonight |
![]() ![]() ![]() |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(angela^^ @ 31.07.2005 22:20) no własnie ostatnio po raz kolejny zabralam sie za czytanie od nowa calej serii i ten motocykl przykuł moją uwagę. jest gdzieś o tym mowa na forum? heh, bo wlasnie nei wiem o co chodzi. i jeszcze błąd redakcji że w 1 tomie wlasnie przy motocyklu jest napisane, że to motocykl Syriusza Czarnego. raz tłumaczą, a potem nie... Też to zauważyłem i podobna sytuacja jest z niektórymi ulicami że w jednym tomie są tłumaczone a w następnym nie ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:43 |