Harry Potter A Benedykt Xvi, ;P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harry Potter A Benedykt Xvi, ;P
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
http://wiadomosci.onet.pl/1130230,69,item.html
esz. kurna co to za bezprawna edycja moich postow kubik? prosze mi sie tutaj nie wpierniczac w moj rewir. wynocha! czytaliscie juz? Ten post był edytowany przez Nes: 15.07.2005 19:29 -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
![]() ![]() ![]() |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(BeBe @ 01.08.2005 17:55) My jesteśmy zwykłymi ludzmi, ale księża to już nie? To już półbogowie, herosi, których zadaniem jest walka ze złem tego świata.Słuchaj w pewnym wieku zaczynasz zastanawiać się czy naprawdę wierzysz. Jeśli twoja wiara opiera się tylko na słowach księdza, jego samochodzie, to daruj, ale albo jeszcze nie dorosłeś albo gadasz bzdury. Mówisz, że księża nie pomagają innym. Bardzo się mylisz. Gdyby nie akcje Koscioła wiele rodzin na moim osiedlu (oraz w całym mieście) nie miałoby co do garnka włożyć. Po pierwsze podałem przykład mojego własnego zawiedzenia się na księdzu z mojej parafii i nie powiedziałem że wszyscy księża są żli itd. ale właśnie powinni się zająć takimi sprawami jakie ty podałeś a nie gadaniem że Harry Potter jest zły lub co innego po drugie są też zwykłymi ludzmi ale skoro zdecydowali się na takie powołanie to powinni świecić przykładem (ja dałem teraz wy dajcie ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:41 |