Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
Voldia |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: Szczecin ![]() |
O północy skończyłam czytać książkę i nie wiem, co o niej sądzić. Ogólnie jast fajna, ale... Dlaczego to akurat Sevcio musi zabić Dumbledora? A może jaednak Dumbledore nie zginął? Macie jakieś teorie na ten temat?
-------------------- I need to lose
To make it right I'll confront the stars tonight |
![]() ![]() ![]() |
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
To żeMalfoy urzędował w Pokoju Życzeń to wiem!!! To samo do się odnosi Vanishing Cabinet.
Ale wypowiedź owczarni, szasugerowała mi że pomieszczenie w którym Harry ukrył książkę to te samo, którego używał Malfoy, i że tam też znajdował się Vanishing Cabinet, którego Harry nie zauważył. Tylko dalej nie rozumiem jak można tak sobie nosić "Znikający Gabinet" :| -------------------- ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Gem @ 02.08.2005 16:57) Ale wypowiedź owczarni, szasugerowała mi że pomieszczenie w którym Harry ukrył książkę to te samo, którego używał Malfoy, i że tam też znajdował się Vanishing Cabinet, którego Harry nie zauważył. No bo tak było!!! I Harry go zauważył, tylko skąd niby miał zgadnąć że to akuratnie to jest to, co Malfoy kombinuje? Ten post był edytowany przez owczarnia: 02.08.2005 17:11 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 23:09 |