Harry Potter A Benedykt Xvi, ;P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harry Potter A Benedykt Xvi, ;P
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
http://wiadomosci.onet.pl/1130230,69,item.html
esz. kurna co to za bezprawna edycja moich postow kubik? prosze mi sie tutaj nie wpierniczac w moj rewir. wynocha! czytaliscie juz? Ten post był edytowany przez Nes: 15.07.2005 19:29 -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
![]() ![]() ![]() |
BeBe |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 229 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Gorzów Wlkp. /szary Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Lupek @ 01.08.2005 21:44) ty podałeś a nie gadaniem że Harry Potter jest zły lub co innego Jestem dziewczyną... Jeśli chodzi ci o wypowiedź kardynała Ratzingera, to było to tylko jego prywatna opinia(do której, jak każdy wolny człowiek, ma prawo),a nie oficjalne stanowisko Kościoła. Zapewniam cię, że jako papież nie zajmuje się HP i ważniejsze sprawy na głowie. QUOTE(Lupek @ 01.08.2005 21:44) po drugie są też zwykłymi ludzmi ale skoro zdecydowali się na takie powołanie to powinni świecić przykładem (ja dałem teraz wy dajcie ![]() Na czym ma polegać to twoje "świecenie przykładem"? Nie uwierzę,że w twojej miejscowości nie organizuje się zbiórek, akcji charytatywnych, choćby w okresie świątecznym. -------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Uczę sie Poznania./ Mam go w dupie i uczyć się go już nie zamierzam. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:57 |