Harry Potter A Benedykt Xvi, ;P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harry Potter A Benedykt Xvi, ;P
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
http://wiadomosci.onet.pl/1130230,69,item.html
esz. kurna co to za bezprawna edycja moich postow kubik? prosze mi sie tutaj nie wpierniczac w moj rewir. wynocha! czytaliscie juz? Ten post był edytowany przez Nes: 15.07.2005 19:29 -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
![]() ![]() ![]() |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(matoos @ 03.08.2005 09:57) Mistrzu, jestem ministrantem od prawie 10 lat, w oazie tyle samo, najpierw uczestnikiem potem animatorem, wielu z moich dobrych kumpli to księża, więc też wiem jak to wszystko działa i mówię ci że Caritas został przez księży założony i księża nim rządzą. Jest częściowo sponsorowana przez księży a nie przez nich rządzona.Na przykład księża na plebaniach pozwalają założyć kancelarie Caritasu! I tak w ogóle to ja wypadam z tego tematu.Ogólnie ja też znam księży którzy są spoko ziomkami ale moje ciągłe zawiedzenia się proboszczami mojej parafii (dodam że ta parafia to katedra) zmieniło mój pogląd na księży. Gdy bym był w innej parafii z jakimś super księdzem to pewnie pisał bym tu co innego. No cóż dzięki za dyskusje! POZDRAWIAM |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:26 |